Recenzije

8,9
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,0
Udobnost
7,8
Lokacija objekta
9,1
Sadržaji
8,5
Osoblje
9,6
Omjer cijene i kvalitete
9,4

Recenzije

    Nikola
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    10. kolovoza 2018.
    Madrace bi trebalo promijeniti.
    Prekrasna kućica na osami. Odlično mjesto za odmoriti se sa obitelji i/ili prijateljima. Lička magistrala je u neposrednoj blizini i odmah si u Otočcu u slučaju bilo koje potrebe. Rijeka Gacka je prekrasna, preporuka za rentanje kajaka. Domaćini su ljubazni i profesionalni.
    zlatko
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    27. srpnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    krešimir Ljulj
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    16. travnja 2018.

    Izuzetan potencijal za zabavu

    roštilj
    Gordana Malić
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    23. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Goran
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    19. travnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Josip
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    7. listopada 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    de

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    5. kolovoza 2018.
    everything, especialy the fireplace
    Eric
    nl

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    31. srpnja 2018.

    We had a good time !

    Bed were a little unstable and stairs are cracking.
    Television was broke. Next day there was already a new one. Everything was there for a good stay.
    Sylvia Mlinaric
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    17. srpnja 2018.

    Nice cottage near the Gacka River

    Nice cottage in the mountains of Lika. The hosts are very helpful and friendly. The cottage was clean and had good facilities for a short stay.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,5
    31. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. kolovoza 2017.

    Hope I will visit again- would thoroughly recommend it

    Bit hot at night but this was more due to the lovely weather rather than the property
    Everything there that we needed and more.very generous host. Beautiful property and location
    Izica
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    7. kolovoza 2017.

    Great location and beautiful cottage

    The air conditioner would be great in summer time.
    Great location and beautiful cottage with everything you need and a lot of room around the house to relax, play sports or socialize with friends.
    Marina
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    12. listopada 2016.

    Great family cabin

    We loved going for walks to the river and picking local raspberries. The local families were very friendly. The town was close enough for a grocery shop.